Autosalón Autoshow Nitra

V dňoch od 3. – 6. 10. 2024 sme sa zúčastnili prestížneho podujatia Autosalón Autoshow Nitra 2024 ako vystavovatelia produktov JLM Lubricants. Naším hlavným cieľom bolo nielen predstaviť naše široké portfólio výrobkov, ale aj nadviazať nové kontakty a zdieľať odborné poznatky so špecialistami z automobilového priemyslu, najmä s automechanikmi a pracovníkmi autoservisov.

Jeroen Schutz, zástupca spoločnosti JLM Lubricants a global business manager, nás navštívil a poskytol nám cenné tipy a praktické rady, ako udržať a rozvíjať povedomie o značke JLM, ktorej produkty majú veľký prínos nielen pre koncových zákazníkov, ale aj pre autoservisy. Spolu sme diskutovali o trendoch v oblasti aditív a tiež o technologických inováciách, ktoré môžu zlepšiť výkon motorov a znížiť opotrebenie ich súčiastok.

Špeciálnu pozornosť pútalo BMW E30, na ktorom jazdí talentovaná driftérka @simonamocary. Tento ikonický automobil dostal úplne nový polep s logom JLM Aditíva, čo symbolizuje začiatok našej spolupráce na rok 2025, kde sa JLM Aditíva stáva sponzorom. Auto vzbudzovalo záujem návštevníkov a bolo skutočným stredobodom pozornosti.

Podujatie navštívilo mnoho nadšencov automobilového priemyslu, ktorí si prišli pozrieť najnovšie inovácie a trendy v oblasti automobilov. Veríme, že naša účasť na tejto udalosti nám pomohla upevniť vzťahy s existujúcimi partnermi a nadviazať nové obchodné príležitosti.

Tešíme sa na ďalšie podobné akcie, kde budeme môcť ďalej šíriť povedomie o značke JLM a ponúknuť riešenia, ktoré pomáhajú autám lepšie fungovať a vydržať dlhšie.

Ďakujeme všetkým, ktorí nás prišli podporiť a tešíme sa na budúce výzvy!

JLM Aditiva Team

 

 JLM-autosalon-nitra-2024-FB-1 

 JLM-autosalon-nitra-2024-FB-3  

JLM-autosalon-nitra-2024-FB-5 

 JLM-autosalon-nitra-2024-FB-6 

NWL-autosalon-Nitra-JLM (Príspevok na Facebook)