Silná dvojka pre tvoj motor - keramická ochrana motora a prísada na hydraulické zdvihátka

Globálna automobilová značka JLM Lubricants rozšírila svoj sortiment profesionálnych produktov o dva nové produkty určené pre autoservisy a motoristov. Znamená to ďalší krok, ktorým sa chce etablovať ako popredný poskytovateľ mazív a aditív v štyridsiatich šiestich krajinách, kde má silné zastúpenie. Keramická ochrana motora a prísada do motorového oleja na ošetrenie zdvíhadiel ventilov sú dva nové produkty, ktoré boli vyrobené na základe požiadaviek distribútorov, servisných technikov a motoristov.
 J06065-Ceramic-Engine-Protector-JLM-keramika-do-oleja
Gilbert Groot, zakladateľ spoločnosti JLM, k tomu povedal: "Výrobky s nanočasticami majú dobré meno a dopyt po nich rastie hlavne v krajinách, kde sa priemerný vek automobilov zvyšuje. Preto keramická ochrana motora v našom sortimente má veľký význam. Tento prípravok zlepšuje mazanie a ochranu motora automobilu pomocou keramických nanočastíc, ktoré vytvárajú odolný a žiaruvzdorný povlak na vnútorných komponentoch motora. To pomáha znižovať trenie a opotrebenie, čo vedie k úspore paliva a k predĺženiu životnosti motora. Poskytuje tiež vysokú úroveň ochrany pri studených štartoch a pri vysokom zaťažení, čím prispieva k plynulejšej prevádzke a zníženiu hlučnosti motora."
 
"Hydraulic Valve Lifter Treatment je tiež prísada do oleja, ktorá je určená na zlepšenie výkonu a funkčnosti hydraulických zdvíhadiel ventilov automobilových motorov," pokračoval Groot." V zdvíhadlách sa časom môžu hromadiť usadeniny a kaly, ktoré spôsobujú nadmerný hluk a znížený výkon. Naše zloženie aditíva rozpúšťa tieto usadeniny a tým obnovuje správne fungovanie hydraulických zdvíhadiel. Znižuje sa hluk ventilov, obnovuje sa stratený výkon motora a čo je najdôležitejšie, predlžuje sa životnosť motora."
 
Oba produkty sú určené pre automechanikov pri výmene oleja počas bežnej údržby, môže ich ale kedykoľvek použiť aj motorista. Groot chce zdôrazniť, že tieto dva nové produkty sú šetrné k životnému prostrediu. "Neustále sa sústreďujeme na vývoj produktov, ktorých jadrom je udržateľnosť, pretože sú v súlade s celosvetovým trendom "oprava namiesto výmeny" a "výrobky namiesto náhradných dielov". Tieto dva produkty navyše znižujú emisie nebezpečných výfukových plynov, znižujú spotrebu paliva a oleja a možno ich miešať so všetkými komerčne dostupnými motorovými olejmi. To je dobrá správa pre životné prostredie."
 
"Úloha aditív sa mení rýchlym tempom. V súčasnosti je používanie aditív dôležitým hráčom v autoservise a u motoristov, ktorí sa snažia udržať svoje dlhodobo funkčné a v dobrom stave. Špičkoví automechanici vysoko hodnotia našu značku a motoristi nám dôverujú, pretože JLM produkty fungujú a plnia svoju úlohu.
 
J06070-Hydraulic-Valve-Lifter-JLM-aditivum-hydraulicke-zdvihatka-zdvihadla